VEŞTI FRUMOASE DE LA CONFERINȚA UNIUNII PENTICOSTALE ROMÂNE DIN AMERICA

by

Deoarece în curând va avea loc Conferinţa organizată de Alianţa Bisericilor române Penticostale din Germania, semnalez aici o remarcă făcută încă la cald despre Conferinţa Uniunii Bisericilor Penticostale Române din USA şi Canada.

Asemenea ecouri ne dorim şi noi!

Autorul ei este pastorul Cristi Ionescu din Chicago, posesorul blogului Popas pentru suflet, unde a postat textul de mai jos:

CONFERINŢA UNIUNII PENTICOSTALE ROMÂNE DIN GERMANIA – UN SUCCES

De Joi, când a avut loc prima întrunire a Conducerii Uniunii și până aseară, la primul serviciu divin în plen al Conferinței, am putut vedea o călăuzire specială în toate lucrurile. Pastorul Nelu Prunean și Biserica Bethel din Los Angeles, organizatorii Conferinței, s-au dovedit gazde excepționale ale acestui eveniment. Organizarea de un deosebit profesionalism, acomodarea unui număr mare de participanți, asigurarea tuturor meselor în fiecare zi, pregătirea facilităților necesare și închirierea unui local adecvat evenimentului au elevat Conferința Anuală a Uniunii la rang de mini-Convenție. Primul serviciu a scos în evidență valoarea de excepție a corului mixt, orchestrei semisimfonice și grupului de laudă ale Bisericii Bethel. Au participat de asemenea grupuri și coruri din Phoenix, AZ și Sacaramento, CA. La seminariile de Vineri au participat aproximativ 100 de persoane (păstorii și o parte din soțiile acestora). Alături de mine au reprezentat Biserica Elim și Pastorul Samuel Man și echipa Credo TV în frunte cu frații Marian Avram – președinte, Ștefan Varo – vicepreședinte și Ionel Bonta – Inginer șef. Credo TV este partenerul media al Uniunii și misiunea de casă a mai multor biserici din S.U.A.

Tema, adecvată momentului, abordând subiectul trezirii spirituale în perspectiva lucrării Duhului Sfânt a captivat asistența. Conducerea Uniunii în frunte cu președintele ei, Pastorul Cornel Avram de la Biserica Happy Valley din Phoenix, AZ au dovedit încă odată o înaltă ținută spirituală și organizatorică.

Personal, consider ca o mare împlinire să fiu parte din această părtășie care ne unește de 23 de ani. Sunt onorat să slujesc Domnului împreună cu oameni ai lui Dumnezeu, fără să ne întrecem în competiții lipsite de sens, fără resentimente, goană după funcții și politică bisericească. Domnul să ne ajute să rămânem în această stare de dragoste și îngăduință frățească.

Din nefericire, cu inima strânsă a trebuit să-mi iau rămas bun de la frați, părinții și fratele meu și familia lui care locuiesc în această zonă, și să mă întorc acasă la… darea de seamă. Până la urmă, Uniunea este a Bisericilor locale, ele fiind cele mai importante. Pe măsură ce mă voi apropia de Chicago, îmi va trece strângerea de inimă și mă voi bucura să fiu din nou cu familia și cu minunata Biserică Elim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: