TABARA NATIONALA A TINERETULUI CRESTIN BARU MARE 2011 15-22 IULIE 2011

by

CENTRUL CRESTIN “CRISTOS PENTRU ROMANIA ” SUCEAVA

impreuna cu

FEDERATIA BISERICILOR CRESTINE AUTONOME DIN ROMANIA

organizeaza:

 

 TABARA NATIONALA A TINERETULUI CRESTIN

BARU MARE 2011

15-22   IULIE 2011 

VA INVITAM

sa participati impreuna cu noi la tabara de tineret organizata la BARU MARE, judetul HUNEDOARA, pe malul raului STREI.

PROGRAMUL CUPRINDE:

·                   lauda si inchinare

·                   mesaje biblice cu caracter profetic si vizionar

·                   seminarii pe teme biblice de actualitate, cum ar fi: Imparatia lui Dumnezeu, lauda si închinare, darnicie si zeciuiala, daruri spirituale, evanghelizare si misiune, relatii maritale si premaritale, si altele.

·                   consiliere spirituala si slujire personala (eliberare, vindecare, restaurare).

·                   sesiuni de rugaciune pentru botezul si umplerea cu Duhul Sfant;

·                   acţiuni recreative: intreceri sportive, jocuri, drumetii in muntii din jur si in alte locuri de atractie turistica, etc;

·                   marturii personale ale modului in care Domnul a lucrat in viata noastra;

Vom avea impreuna cu noi oameni cu experienta, din tara si strainatate, care vor sluji prin Cuvant si practic – David McLean, Lucian Chis, Razvan Mihailescu, Florin Mitra, Cusman Cionca, Ghita Dicoi, Nick Decean, Mihai Tarnaveschi, Virgil Dan si altii, si ne vor conduce in inchinare inaintea Domnului – Decean, Raul Vietii Bucuresti, Flacara Inchinarii Alba Iulia, Aletheia Timisoara, Metanoia Timisoara, Betania Rupea si altii.

AMPLASAMENT:

·         pe  malul stang al riului Strei, la 2 -3 km in amonte de localitatea Baru; de la drumul principal se apuca drumul forestier care incepe langa fosta fabrica de produse refractare (Refractara), si se merge pana la locul de tabara. Punct de reper – statia de distributie a apei este peste drum de locul folosit de noi.

·         exista multe posibilitati de drumetie in muntii din jur – Retezat, Parang, Sureanu – se poate ajunge la Sarmizegetusa Regia, si alte obiective turistice interesante.

CUM  PUTETI AJUNGE:

1.      CU MASINA: pe soseaua E 79 (DN 66) – intre Hateg si Petrosani, la jumatatea distantei; venind dinspre Hateg, intrati in comuna Baru, mergeti pina ajungeti la ceea ce a fost fabrica ‘Refractara’, o luati la stanga imediat ce ati trecut de fabrica, treceti podul si mergeti tot inainte pe drumul neasfaltat pana la locul taberei.

2.      CU TRENUL:  Simeria este gara principala unde probabil va trebui sa schimbati trenul, pentru a lua unul din personalele care opresc in Baru Mare – pentru detalii consultati www.mersultrenurilor.ro . Pentru cei care isi anunta din timp sosirea vom incerca sa asiguram transportul pana la locul taberei.

3.          Exista autocare si microbuze care fac legatura intre diferite orase si trec prin Baru – puteti sa va interesati la autogara din localitatea de unde plecati despre asemenea posibilitati.

CONDITII DE PARTICIPARE:

1.                Sunt invitati tineri crestini din tara si strainatate, in GRUPURI ORGANIZATE, conduse de un lider. In cazuri exceptionale participarea se poate face si in grupuri mici sau chiar individual. Participarea la tabara implica obligatia de a respecta regulile organizatorice, aici fiind incluse participarea la programele din cort, plata donatiei pentru participare si protecţia mediului inconjurator.

2.                DONATIA  pentru PARTICIPARE este de 30 ron/persoana – si am dori ca FIECARE participant sa contribuie macar cu aceasta taxa!

3.                CAZAREA se face in corturi proprii, fiind necesare suficiente locuri pentru ca fetele sa doarma separat de baieti. Organizatorii NU ofera corturi sau locuri de cazare in corturi. Locurile de cazare disponibile in cabane si pensiuni sunt limitate – cei interesati ne pot contacta din timp si putem da informatii privitoare la aceste posibilitati.

4.                MASA. Fiecare participant se va ingriji de alimentele necesare pentru perioada taberei. Va fi posibila procurarea alimentelor  de baza si de la magazinele din zona sau se poate lua masa la restaurantele din zona, in conditiile in care aveti posibilitati de deplasare.

5.                OBIECTE DE STRICTA NECESITATE: cort, folie de cort, sac de dormit, pelerina de ploaie, haine groase, lanterna, echipament adecvat pentru cei care doresc sa mearga in drumetii pe munte (neaparat bocanci), etc.

6.               Prima intilnire in cortul mare va avea loc vineri seara, 15 iulie, iar ultima joi seara, 21 iulie – cind vom incheia cu un timp de marturii a modului in care Domnul a lucrat. Plecarea din tabara va avea loc vineri, 22 iulie.

Confirmarea participarii voastre, pana la 30 Iunie, ne-ar fi de mare ajutor in planuirea lucrurilor. Vom considera confirmarea participarii un semn al aprecierii voastre pentru munca depusa de organizatori. Multumim !

Pentru sugestii, alte cereri sau informatii ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail. Daca doriti sa vedeti ceva intimplindu-se la intilnirea noastra, care nu a fost in anii precedenti, va rugam comunicati din timp! Echipele de lauda si inchinare, drama si pantomima care pot si doresc sa slujeasca sunt rugate sa ne anunte din timp, pentru a putea planui bine desfasurarea lucrurilor, si a evita aglomeratia de slujire din ultimele 2 -3 zile (cei care au mai fost stiu despre ce e vorba!). Si bineinteles, pe linga aspectele organizatorice, veniti cu inimi si minti deschise pentru ceea ce are Domnul pregatit pentru noi toti – partea asta nu tine de organizatori!!!

PRECIZARE IMPORTANTA : IMPREUNA CU CONDUCEREA SCOLII BIBLICE DIN CLUJ AM DECIS CA ANUL ACESTA SA ORGANIZAM DOUA TABERE SEPARATE, DIN PACATE IN ACEEASI PERIOADA. LA TABARA DESPRE CARE VORBIM IN ACEASTA INVITATIE NU VA PARTICIPA SCOALA BIBLICA DIN CLUJ, CU TOT CE PRESUPUNE LUCRUL ACESTA. DECIZIA A FOST LUATA IN PACE SI BUNA INTELEGERE, FARA EXCLUDEREA POSIBILITATII CA IN VIITOR SA ORGANIZAM DIN NOU TABARA IMPREUNA. Pana atunci, multumim Domnului pentru toate lucrurile bune care s-au intimplat cat am fost impreuna, si ne rugam ca El sa binecuvanteze amandoua taberele, si cat mai multi tineri sa fie atinsi si transformati de Domnul in acea saptamana !

Multumim pentru colaborarea oferita, in vederea pregatirii terenului pentru un timp binecuvintat!

Nicu Gramesc din partea echipei organizatoare

Pentru confirmari, intrebari, sugestii :

Nicu Gramesc

Tel/Fax:   0230-222868, mobil : 0744-787835 ; 0758850784 ; 0734002527

E-mail:     cccprsv@gmail.com; nicug38@yahoo.com

Va asteptam cu drag pentru a avea partasie in prezenta lui Dumnezeu si a copiilor Sai !

  Această invitatie se poate multiplica si este transmisibila. Va rugam sa o trimiteti tututror celor ce pot fi interesati si credeti ca ar beneficia de ceea ce se va intimpla in tabara !


Advertisements

2 Responses to “TABARA NATIONALA A TINERETULUI CRESTIN BARU MARE 2011 15-22 IULIE 2011”

  1. "SC DORALNIC GRUP SRL . Case ecologice din lemn rotund, case de vacanta, case ieftine din lemn rotund, case din busteni, cabane din lemn rotund, cabana din lemn rotund la comanda, proiecte casa din lemn rotund, mobilier de gradina din busteni Says:

    “SC DORALNIC GRUP SRL . Case ecologice din lemn rotund, case de vacanta, case ieftine din lemn rotund, case din busteni, cabane din lemn rotund, cabana din lemn rotund la comanda, proiecte casa din lemn rotund, mobilier de gradina din busteni…

    […]TABARA NATIONALA A TINERETULUI CRESTIN BARU MARE 2011 15-22 IULIE 2011 « Germania Evanghelica[…]…

  2. Dana Says:

    Tabara si cabanele din lemn rotund merg mana in mana petru o experienta de neuitat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: