Misiune în Oltenia – Guest post Ioel Liciu, Trossingen

by

Candva, pe la mijlocul anului acesta, Dumnezeu ne-am pus pe inima, lui David si mie, sa mai facem o calatorie cu ajutoare in Oltenia. Am stabilit data de 6 octombrie a anului acesta si am zis ca pana atunci vom strange destule ajutoare ca sa umplem un camion de 7,5t.

Timpul a trecut si in septembrie noi inca nu aveam nimic. La sfarsitul lunii septembrie ne puneam semne de intrebari daca vom mai pleca sau nu inspre Oltenia, deoarece inca nu aveam absolut nimic ce sa ducem.

Am intrat in luna octombrie si mai aveam inca 5 zile pana sa mergem in Oltenia. Camionul cu care urma sa calatorim era deja pregatit, dar nu erau bani pentru a-l plati. Costurile pentru camionul respectiv erau 500 €.

Duminica, 2 octombrie, nu aveam inca nici banii nici incarcatura. Amandoi eram necajiti si eram aproape de disperare.

Luni, 3 octombrie, Dumnezeu a inceput in mod miraculos sa intre la lucru. Era ca si cum ar fi dat drumul la robinet, dar nu la maxim, ci doar la o presiune mica si constanta. Asa incat a trebuit sa ne incredem in El pas cu pas.

Au inceput in fiecare zi sa vina frati sa bata la usa noastra si sa spuna ca Dumnezeu le-a pus pe inima sa doneze bani pentru calatoria care urma sa o facem inspre Oltenia.

Miercuri seara aveam deja banii pentru camion si pentru combustibil. Aceasta doar datorita puterii lui Dumnezeu care ne-a aratat ca El le are pe toate in mana Sa!

Sa ne introarceam inapoi la luni, 3 octombrie cand Dumnezeu a inceput sa ne dea banii, dar incarcatura tot nu o aveam.

Am inceput sa cautam lucruri care sa fie de folos oamenilor din Oltenia, stiind ca multi dintre ei si-au pierdut casele si cu tot ce era in ele.

Dupa cum spuneam si mai sus, am fost foarte ingrijorati ca nu o sa avem destula marfa ca sa umplem camionul.

Joi insa aveam destula marfa ca sa umplem camionul si a mai ajuns pentru inca jumatate de camion. Din nou si aici Dumnezeu si-a arata slava si puterea!

Pe drum inspre Romania Dumnezeu a lasat ingerii Sai pazitori sa ne ocroteasca de puterea celui rau. Ne-a pazit de accidente si de alte lucruri care ne-ar fi impiedicat sa ajungem la timp in Romania.

(va urma)

 

 

Reclame

Un răspuns to “Misiune în Oltenia – Guest post Ioel Liciu, Trossingen”

  1. Misiune în Oltenia – Guest post Ioel Liciu, Trossingen (2) « Germania Evanghelica Says:

    […] Germania Evanghelica Informatii pentru romanii din Germania « Misiune în Oltenia – Guest post Ioel Liciu, Trossingen […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: