Festivalul – Quo Vadis

by

Ajuns la cea de-a VI-a editie, festivalul Quo Vadis ii are anul acesta ca invitati pe cei mai cunoscuti si apreciati artisti si trupe din Romania, in momentul de fata. Nominalizarile la cele 14 categorii au fost facute de catre posturile de radio, televiziunile si studiourile crestine din tara noastra, tinand cont de activitatea artistilor in perioada 2010-2011. Jurizarea va avea loc chiar in ziua Festivalului,  in functie de voturile publicului  si decizia membrilor juriului.

Evenimentul va avea loc pe 26 Mai la Casa de Cultura a Studentilor – Cluj Napoca si este organizat in parteneriat cu Contrast Media, Credo-TV, Media Crestina si Comknow.

Festivalul are ca scop promovarea si incurajarea creatiilor muzicale ale artistilor si formatiilor din Romania  a caror baza artistica o constituie morala crestina si o relatie autentica cu Dumnezeu.

Festivalul se doreste a fi o evaluare calitativa a activitatii desfasurate de catre artisti/ formatii pe parcursul unui an, in ceea ce priveste organizarile de concerte,  participari la concerte, implicari in diferite manifestari artistice,  activitatea de compozitie si creatie muzicala precum si activitatea de inregistrare si promovare a creatiilor muzicale sub forma de albume.

Quo Vadis are ca scop  motivarea si impulsionarea  artistilor/grupurilor creatore de muzica crestina inspre defasurarea unor activitati artistice autentice,  cresterea calitativa in ceea ce priveste creatiile,  interpretarea si prestatia, indrumarea catre o abordare serioasa in ceea ce  priveste continutul muzical si cel al versurilor . Toate acestea cu scopul cresterii relevantei mesajului pe care acesti artisti pot sa-l transmita prin intermediul acestei arte care este muzica: trairea unei vieti autentice aproape de Dumnezeu.

MOD DE ORGANIZARE

Editia de anul acesta  a festivalului  Qvo Vadis se va desfasura intr-o singura zi, spre deosebire de editiile precedente. Este vorba de ziua de 26 Mai, incepand cu ora 18, Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. Programul va contine decernarea premiilor pentru activitatile muzicale in anul 2012 (concursurile de creatie si interpretare vor fi organizate in alt context).

DECENAREA PREMIILOR

Se doreste o acoperire cat mai larga din punctul de vedere a  numarului trupelor si artistilor participanti. De asemenea s-a dorit descoperirea unei opinii generale  si pentru asta s-a pus la dispozitie sitemul de vot prezent pe acest site. Modul de organizare a programului a avut in vedere faptul ca majoritatea participantilor sa aiba posibilitatea sa prezinte cel putin o piesa. Artistii/ Trupele invitate vor participa in program si ca prezentatori ale unor nominalizari/premii. S-au pregatit numeroase surprize atat pentru public cat si pentru artistii participanti. Gala decernarii se vrea deci a fi un lucru inedit pentru publicul crestin

Festivalul se vrea a fi o gala dar si un concert. In acest sens, se va pune accent pe prezentarea lor si activitatii dar si pe prestatia muzicala “live” a  trupelor/artistilor. Evenimentul fi unul 100% muzical, in care veti putea urmari prestatia  a numerosi artisti si trupe crestine din toata tara.

sursa: Quo Vadis

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: