O noua biserica in Germania: Metanoia

by

Biserica Metanoia

De curand s-a deschis o noua biserica evanghelica romana in Wiesbaden. Doi pastori tineri si dinamici, Beni Podut si Ovidiu Mare au initiat acest proiect. Dorim ca Dumnezeu sa le dea izbanda si putere!

Mai multe informatii despre acest proiect gasiti aici.

Update:

Astazi am primit un mesaj de la pastorul Beniamin Podut prin care am fost informat ca fratele Ovidiu Mare s-a retras din Biserica Metanoia din septembrie 2013 si deci nu mai este pastor in aceasta biserica.

Advertisements

Tags: ,

8 Responses to “O noua biserica in Germania: Metanoia”

 1. Beniamin Podut Says:

  Info despre Biserica Metanoia din Wiesbaden

  Metanoia este o biserică tânără, dinamică, orientată mai mult înspre lume. Viziunea pe care Dumnezeu ne-a încredințat-o este de a proclama Vestea Bună celor ce sunt pe calea pierzării într-un mod cât mai relevant, astfel ca oamenii să poata înțelege și accepta mesajul Evangheliei în același timp. Prima întâlnire publică a avut loc pe data de 9.12.12. De atunci și până în prezent am experimentat într-un mod deosebit prezența și călăuzirea lui Dumnezeu. Mulți din cei ce participă la întâlnirile noastre sunt necreștini. Ne rugăm ca Dumnezeu să lucreze într-un mod special în viața acestor oameni speciali. Biserica este chemată să privească înspre lume și să găsească acolo obiectul misiunii sale. Isus a spus: „Așa cum Tu M-ai trimis în lume, așa i-am trimis și Eu” (Ioan 17:18).
  Cum ar arăta societatea contemporană dacă oamenii ar experimenta venirea Împărăţiei lui Dumnezeu în viaţa lor? Este important să nu pierdem din vedere faptul că Biserica este vocea lui Dumnezeu pentru această lume care trăieşte în întuneric şi are nevoie disperată de dragostea lui Dumnezeu. Un fapt împortant este că veșnicia oamenilor din jurul nostru depinde de modul în care Biserica își împlinește chemarea. Chemarea la mântuire așa cum se poate vedea din Scriptură împlică privilegii cât și anumite responsabilități. De fapt, viața de credință trebuie să fie caracterizată de responsabilitate și o dăruire continuă în favoarea Împărăției lui Dumnezeu. Așa să ne ajute Dumnezeu!

 2. Beniamin Podut Says:

  Noul site al bisericii Metanoia
  http://www.bisericametanoia.de/

  pagina de facebook:
  https://www.facebook.com/bisericametanoiaw?fref=ts

 3. Biserica Metanoia Wiesbaden are site nou | Germania Evanghelica Says:

  […] acum anticipam aici, cea mai tanara biserica roaman din Germania nu stau […]

 4. Roman Maria Says:

  Buna ziua am si eu o intrebare la dvs. caut o biserica de romani in Bad Oeynhausen, Germania sau ceva foarte aproape vin cu baiatul meu la operatie acolo si as vrea sa merg la biserica. va multumesc.

 5. Nicoll Says:

  pace sfanta tuturor…cunoaste cineva,frati crestini evanghelici romani in zona Kempten-Allgäu?…multumesc!

 6. Roman Maria Says:

  pace si eu as dori sa gasesc o biserica evanghelica de romani in Bad Oyenhausen.astept raspuns….
  multumesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: