Intalnirea din Padurea Neagra – Guest post Ligia Janik

by
 
Un nou eveniment evanghelistic si de suflet a avut loc la data de 13.04.2013 in Trossingen, eveniment care a fost o mare binecuvantare pentru romanii din zona si nu numai. Asa cum bine stim si ne-am obisnuit, periodic are loc aici “INTALNIREA DIN PADUREA NEAGRA”, o conferinta a romanilor din zona izvoarelor Dunarii, organizata de catre Centrul Evanghelic ECCLESIA, – Biserica Romana Trossingen, pastorita de catre fratele Kornelius Krumbacher-Birle.
 
Incepand cu luna decembrie 2012, pastorul Bisericii Romane din Trossingen a inceput un ciclu de partasie si evanghelizare sub denumirea: “INTALNIREA DIN PADUREA NEAGRA” si chemarea la aceste intalniri, lansata in primul rand credinciosilor evanghelici romani si prietenilor din aceasta zona geografica a fost urmata pana acum de fiecare data de mai multe sute de participanti.
 
Pe data de 13.04. 2013 am asistat la a-III-a editie a acestei intalniri si ca de fiecare data , Dumnezeu si-a revarsat Harul Sau peste toti cei ce au dorit sa participe cu bucurie la aceasta sarbatoare sfanta. Desi intalnirea a avut loc in Sala Sporturilor din Trossingen, sala a fost aranjata cu multa caldura sufleteasca si in fiecare floare s-a simtit caldura inimilor de romani.
 
Grupul Eldad

Grupul Eldad

 
Atat din punct de vedere organizatoric cat si spiritual, s-a simtit prezenta Domnului prin cantari, rugaciuni, predici si poezii. Duhul Domnului a cercetat pe toti cei cu inima curata si deschisa la Cuvantul Sau, Cuvant care a sensibilizat multe inimi. Au fost cantareti cunoscuti si apreciati ca: Ligia Bodea, Andreea Bardan, Grupul Eldad, Mariana Demeter, David Gisbrecht, precum si grupuri de Lauda si Inchinare din Trossingen, Pfullingen, Metzingen, dar si fratii nostri de peste granita, din Moulouse, Franta.
Pentru ca inca ne aflam la scurt timp dupa ce am sarbatorit moartea si invierea Domnului, tema intalnirii a fost “Sangele lui Isus”, iar mesagerii lui Dumnezeu au folosit diferite pasaje biblice pentru intarirea noastra in credinta.
 
In prima parte a programului a fost un timp special dedicat tinerilor, in care Dumnezeu a cercetat si a vorbit multor inimi tinere provocandu-le pentru lucrarea Imparatiei Sale. La incheierea programului si a mesajului predicii ” Binecuvantarea Singuratatii” fiecare tanar a parasit sala avand o noua viziune ca:” noi suntem lucratori impreuna cu Isus si de fapt nu am fost adusi in aceasta tara straina doar pentru a ne creia un viitor material mai bun, ci pentru ca Dumnezeu iubeste neconditionat aceasta tara, acesti locuitori de limba germana si de etnii diferite”.
 
Mai multe mesaje au fost transmise de diferiti frati lucratori atat din Romania, Franta, Spania, cat si din Germania, insa predica de baza a fost transmisa de catre pastorul evanghelist Iacov Iordanescu, din Targu Jiu, judetul Olt.
 
Fiind cercetati de mesajul divin, fiecare ne-am intors in familiile noastre cu noi viziuni, cu noi forte spirituale, cu noi prosperitati pe calea lui Dumnezeu, fiind pregatiti sa stam in spartura ori de cate ori Dumnezeu ne cheama pe nume.
 
Surpriza serii a fost si mai mare cand pe usa a intrat fratele Caba insotit de sora Iconia. Dumnezeu a revarsat Harul Sau minunat peste orice faptura care a fost prezenta la Sala Sporturilor din Trossingen.
 
Multumim organizatorilor pentru aceasta minunata intrevedere din “Padurea Neagra”, multumim grupului Eldad, surorilor si fratilor care au adus beneficiile lor in aceasta zi prin mesaje, cantari, poezii, dar si surorilor care si-au inteles menirea si au fost la inaltime cu bucatele lor alese.
 
Domnul sa binecuvinteze pe toti cei ce au participat la aceasta intalnire iar pe viitor invitam cat mai multi frati ai nostri sa fie alaturi de noi cu ceea ce Dumnezeu i-a inzestrat. Sunteti bineveniti si ne vom bucura din toata inima sa ne revedem la urmatoarea INTALNIRE DIN PADUREA NEAGRA, la Sala Sporturilor din Trossingen, Achauerstr. 45, pe data de 1 Iunie 2013!
 
Ligia Janik
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: