John Piper îi răspunde lui John MacArthur cu privire la conferința Strange Fire.

by

Guarding the Gospel - Bebe Ciausu

piper and macarthur John Piper vorbește despre conferința „Foc străin” a lui John MacArthur. Urmărind darurile proorociei și vorbirii în limbi.

În timpul conferinței sale anti-carismatice „Foc Străin” [1] de luna trecută, John MacArthur a spus că „este anormală deschiderea față de darurile spirituale spectaculoase moderne” a colegului său teolog creștin John Piper și că aceasta poate oferi din neatenție susținere unor puncte de vedere ale creștinismului, pe care el le consideră nebiblice.

La începutul acestei luni MacArthur, intrând în amănunte cu blogger-ul creștin evanghelic Tim Challies [2]despre comentariile de mai sus, a precizat că D.A. Carson, Wayne Grudem și John Piper sunt oameni pe care el îi iubește ca „împreună lucrători în lucrarea Evangheliei” dar și-a exprimat îngrijorarea că deschiderea lor față de mișcarea carismatică îi oferă greutate acesteia.

„Îngrijorarea mea majoră este că deschiderea lor față de această controversă oferă involuntar întregii mișcări o aură de credibilitate teologică pe care nu…

Vezi articolul original 805 cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: